BLOG

Jak podgrzać pizzę w domu

Najlepsza Napoletana to taka, którą możesz zjeść od razu po wyjęciu z pieca.
 
Zapewniamy Cię, że ciepła Napoletana jest znacznie lepsza niż zimna.
 
To co, podążasz za instrukcją?
  • Rozgrzej piekarnik do 180-200 st. C. Włącz grzanie góra-dół.
  • Wyjmij pizzę z pudełka i włóż ją do piekarnika wraz z pergaminem, który znajdziesz w pudełku. Podgrzewaj pizzę 5-6 minut.
  • Jest ciepła, odrobinę chrupiąca i pyszna.
  • Możesz poprosić o niepokrojenie pizzy w tedy łatwiej wrzucisz do piekarnika.
P.S. Ranty najlepsze są z oliwą!

Komoda Smaku 2013

 

tel  534 534 054

Godziny otwarcia

Poniedziałek - Zamknięte

Wtorek - Czwartek 11:30 - 21:30

Piątek 11:30 - 24:00

Sobota 12:30 - 24:00

Niedziela 13:30 - 22:00

Komoda Smaku 

ul. Armii Krajowej 17

28-500 Kazimierza Wielka 

Najlepsza pizza w mieście !

12 września 2023